Om

Sandra Hangvar

Sandra Hangvar

Butiken Ladugårdslandet såldes och en tid av ostrukturerade tankar och idéer följde. Så småningom kom den här sidan till. Här kan jag samla recept, drömmar, projekt och och framtiden får utvisar var jag hamnar och vad jag fokuserar på.

Mina tankar och idéer kretsar alltid kring mat. Jag föredrar att äta vegetariskt, eller fisk… eller franskt… italienskt, nybakat… eller soppor… grytor, ostar med goda marmelader…krispiga sallader… crème brûlé, grillade mackor…………
Långa helgfrukostar, en stående eller gående kaffe… en långkokad gryta följt av… en ljummen… chokladfondant.

Jag har ett växande intresse för historisk matlagning och jag hoppas kunna förmedla det i mina egna matlagningsexperiment. Annars så är jag inte så mycket för att laga mat efter recept, jag är rentav dålig på det. Jag vill använda det som finns i skåpen, höfta, smaka av och förhoppningsvis lyckas.