Lunchprojektet

salladsbuffesalladsbuffe2

Jo, dagens utmaning bestod i att samla in 30 kr från 38 personer och sedan handla och laga lunch för kollekten. Med två mikrougnar, en vattenkokare och 33 sluga projektledare att tillgå blev det en salladsbuffé. Många viljor att tillfredsställa men resultatet blev bra. Gott och färdigt med god marginal till deadline. Vi shoppade ända upp till den sista 50-öringen och då fick vi till och med kakor till kaffet!!

Dagens främsta erfarenhet är att det faktiskt går att koka ägg i mikron. Vi fyllde ett kärl med kokande vatten, la  i äggen, drog över plastfolie och körde dem ca tio minuter.

Sen har jag hittat en ny uppgift att dokumentera på bloggen. Jag har ju börjat förstå att jag inte kommer ha tid till några fantastiskt fantasifulla vardagsmiddagar men jag kommer att luncha med ett gäng studenter varje dag. Jag har alltid gillat att äta matlåda med folk för att det ger mig nya idéer, tips och recept. Så, mitt nya kall är att dokumentera dagens mest spännande matlåda. Jag har inte introducerat denna idé för mina klasskamrater ännu men jag hoppas och tror att dom ska släppa in mig under plastlocken.

2 Comments

 1. Posted 17 januari 2010 at 23:34 | Permalink

  Vilken härlig blogg du har! /Lillsnörpa

 2. Sandra
  Posted 18 januari 2010 at 19:52 | Permalink

  Hej lillsnörpa och tack!
  Roligt att du har hittat mig och att jag har hittat. Jag har spanat in din blogg och fick kli i fingrarna. Jag ska absolut hålla mig uppdaterad.
  På återseende! // Sandra

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*