Värmande fantasier

italy

Nu känns det mer på riktigt. Flygbiljetterna är bokade!! och vi ska få spendera en hel vecka på denna fantastiska plats, ett stenhus i Toscana tillsammans med tre vänfamiljer, massa barn, stora måltider och massor av sooooooool. Mina fantasier är långt framskridna om stora lerfat med solvarma frukter, smakrika sallader, stora bitar ost och ett glas (eller fler) vin vid poolkanten… inget märkvärdigt.. hehe…hahaha…underbart!!! Sen blir det en vecka smygande upp längs Italiens norra kust. Två veckor i matparadiset ;-)

Jag är en lyckans ost!!

6 Comments

 1. Posted 08 januari 2010 at 8:25 | Permalink

  Vilken fin blogg ni har!
  Toscana låter jättemysigt!
  Vi har liknande planer, men väntar något år tills våra barn är lite större.

  En liten fråga: Ser att ni har copyright på ert namn. Hur ansöker man om det?

  Vänliga hälsningar
  Anders och Lena

 2. admin
  Posted 08 januari 2010 at 19:15 | Permalink

  Hej på er,
  En får säga det samma, jätte mysig blogg ni har. Mycket intressant då mina vinkunskaper är knappa och jag kan behöva ett tips då och då.
  Ang copyright så är det inget jag medvetet har gjort men det hänger nog på bloggmallen som jag använder och att man automatiskt är ägare av det man har skapat. Jag har googlat runt lite och hittat att det finns plugins för detta (http://www.blogtrafficexchange.com/blog-copyright/).
  Jag lägger till er bland mina länkar så jag kan hålla mig uppdaterad.

  Vänligen
  Sandra Hangvar

 3. Posted 17 januari 2010 at 16:01 | Permalink

  Hej på dig! Vilken jätteproffsig och underbar blogg du har!!!
  Och vilket intresse du har för matlagning! (Det har då Anita undanhållit för mig! ;-) Jag beundrar verkligen alla som är så intresserade och duktiga på att variera sig och våga använda så mycket (åtminstone för mig) ovanliga ingredienser.
  Själv mockar jag hellre tio hästboxar än lagar mat!!! ;-(
  ja, nu är det ju inte så att vi är svältfödda för den skull,
  men jag tycker bättre om att skapa sånt som finns kvar ett tag, matlagningen kan ju man få hålla på med ganska länge och sen vips, har alla ätit upp och bara disken är kvar!
  ;-) Skönt att se att det finns folk som har positivare tankar om matlagning än vad jag har!
  Hoppas det är bara bra med dig och hela familjen! Hälsa dem också! hälsningar Kusin-Gunnel

 4. Sandra
  Posted 17 januari 2010 at 16:48 | Permalink

  Hej Gunnel, vad otroligt roligt att du har hittat hit. Jag vet inte om Anita har förstått mitt jätte stora intresse eller om jag själv ens hade förstått det innan jag började med det här. Med det är så roligt och om man njuter länge av maten så är inte jobbet i onödan ;-). Vi mår i varje fall toppen och hoppas att ni gör det samma. Jag är jätte glad att du har hittat hit och jag hoppas att jag kan inspirera till enkel matlagning när fantasin tryter. Ta hand om er. Kram Sandra

 5. Posted 18 januari 2010 at 1:44 | Permalink

  Hej igen! Jag glömde ju vad jag också skulle säga, att det lät verkligen som en toppen semester som ska åka på! Det låter helt underbart. Vår familj hade också såna funderingar en gång i tiden, men det blev inte av. Men det är ju inte för sent! :-)
  Jo, jag ska låta mig inspireras av din blogg. Har nämligen bestämt att göra upp en matsedel för tre veckor och då behövs lite tips. Så jag återkommer gärna! Du är välkommen in till min blogg också, även om det nog inte är så mycket ”matprat” där direkt! ;-) kram Gunnel

 6. Sandra
  Posted 18 januari 2010 at 20:59 | Permalink

  Hej igen, jag var inne på din blogg också. Jätte mysig, och kul att ha koll på vad som händer i livet. Gällande Italien så är det som du sa, aldrig försent ;-) Ta hand om er så hörs vi. Kram Sandra

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*