Torsdagsslarv

Igår jobbade jag med Gods & Gårdar vilket innebar en stående lunch i studion. En färdigköpt räksallad utan större värdighet att rapportera om men, det skulle bli ännu värre. F hämtade upp mig efter jobbet, stressade som katten för att hämta barnen hos farmor och farfar. Med två skrikande magar (en situation som aldrig hade hållit för hämtning och nattning) var vi ganska så snart överens om att köra en snabbvisit på gyllene måsen :-/. En kvart senare satt jag med en Mc Chicken i ena handen och en påse morötter i den andra (jag norpade några pommes från F också) och nästa kvart var vi hemma med barnen. Fantastiskt vad snabbt det kan gå.

Väl hemma och barnen sovande bläddrade jag igenom nya Allt om Mat, sida upp och sida ner med godsaker och läckra bilder, och så var man hungrig igen…

Man kan väl inte vara duktig jämt!?

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*