Advent

advent

Vilken skön dag. Frukost med vörtbröd och en hel kanna te. En promenad till parken medans solen var uppe och sen till familjen Berggren. Första glöggen är avsmakad, första lussebullen har syndats och julstjärnorna är på plats.

Det blev middag hos Berggrens också, vi slog våra kloka ihop och fick till en pasta med älgkalvfärs och massor av purjolök. Det har blivit mycket pasta på sista tiden… hmm, det är ju en helt fantastisk bas att trolla med och det här blev hur gott som helst.

Nu sover barnen, jag har fått en kopp te och lite kvalitetstid med min dator. Försöker hitta så många julklappar som möjligt på nätet men det ger ju inte rätta känslan så i morgon ska jag bege mig till Sumpan för att leta seconhandklappar. Vi har återvinningstema den här julen. Jag har utmanat mamma och syrran i att fynda roliga, annorlunda, billiga och välgörande klappar i år.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*