Sjuka barn

Det här är tredje veckan som barnen avlöser varandra med höstsnuva, hosta och febertoppar. Men jag har hitta lunken. Vi har pysslat, bakat och tittat på filmer. Fikat pepparkakor, clementiner och börjat julpynta. Tänkte gå loss ordentligt i morgon och fixa en fin adventsstake, ta in några hyacinter å kanske baka nått.

Dagarna hemma med barnen har inneburit mycket gröt, yoghurt, saft, kaffe, jambajos (kräver ett eget inlägg, fixar det i helgen.) men här kommer i varje fall ett middagstips från vår fredagskväll.

Marinerade några jätteräkor i olivolja, vitlök, sambal oelek, pressad citron, färsk persilja, timjan salt, peppar och lite honung. Kokade upp spagetti, fräste räkorna med hela marinaden och blandade runt alltihop. Toppade med lite god olivolja och parmesanost.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*