Det bästa av två världar


Valborg i Uppsala var en ny erfarenhet. Vilken otroligt skön dag. Champangefrukost på skolan, skagenbaguetter, jordgubbar, Daniels gubbröra på knäcke och bubbel. Studenter med vänner och respektive på plats.
Med mätta magar och lite lagom rundade fötter gick vi rakt ner till ån för att beskåda ”Forsränningen”. Studenternas hemmabyggen som flöt i sakta mak ner längs med ån. Galet mycket folk och massor av fest.


Senare fortsatte vi promenaden till eko-parken… alla glada alla nöjda. Festivalstämmning, engångsgrillar, solglasögon, mera jordgubbar, solsken, filtar och bubblande skratt.


Där nånstans, mellan ölburkar och vårblommor avslutade jag på topp och vände hem mot nästa värld. Egen majbrasa med grannar och vänner. Grillade lammfärsbiffar med sallad till middag, massor med barn och en ganska tidig kväll ;) Allt för att ladda inför kommande 3-årskalas.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*