Time off


Ganska lite tid över nuförtiden. Hela veckan har gått och bloggen har fallit i glömska. Måndag med skola utan något spektakulärt i matväg. Tisdag, en fantastisk dag i utkanten av Uppsala. En sjukt effektiv dag där en vanlig falafel smakade fantastiskt. Onsdagen flöt förbi och sen kom torsdagen och äntligen, mellan plugg och jobb fick jag till slut till en lunch med världens bästa Johanna. Antipasto, ostar och vitt vin. Missade att det var våffeldagen men tog igen det ikväll.
Det blev våfflor med caviar, lök, avokado, blåbär, banan, honung, lime/socker. Allt i en enda röra men ändå med nåt skönt familjekaos vilande över sig. Två trötta päron i en soffa ser fram mot en helg tillsammans för att ta igen. Kort men koncist.

1 Comment

  1. Maria
    Posted 26 mars 2010 at 22:24 | Permalink

    Låter som en bra vecka med mycket innehåll. våfflorna låter kalas! Lunchen såg inte dum ut heller..njut i helgen.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*