Omröstningen

Mosbricka med rostad lök

Mosbricka med rostad lök

Kikärtsplättar med ajvarkeso och kålsallad

Kikärtsplättar med ajvarkeso och kålsallad

Dessa två matlådor skulle ha fått plats på bloggen häromdagen men jag föll i ett stresshåll. Tog mig snabbt upp igen och har bestämt mig för att sluta stressa. Det hjälper inte mig. Men vad som hjälper mig är att du avgör vilken av dessa lådor som får det att vattnas mest i munnen. Kocken till den vinnande lådan kommer att få ett fint pris levererat när hon minst anar det.

2 Comments

  1. Posted 29 januari 2010 at 13:20 | Permalink

    Jag röstar på kikärtsplättarna med ajvarkeson!
    kram Cilla

  2. Emelie
    Posted 02 februari 2010 at 20:41 | Permalink

    kom igen grabbar oh tjejer rösta på kikärtplättarna, de ser inte bara goda ut, de smakar Gudomligt ;P

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*