Från alla delar av kostcirkeln

MrGorbyDagens skönaste matlåda. Teamkamrat Swar åt med stolthet, alla delar ur kostcirkeln. Kolhydrater, protein och fibrer på samma tallrik. Man ska inte göra det svårt för sig.

Själv har jag försetts med världens härligaste mamma. Hon åker från andra sidan stan, hämtar barnen på dagis och åker hem och lagar middag så den står på bordet när vi kliver innanför dörren. Jag är stolt över min curlingmamma ;). Muuuuaaa!

2 Comments

 1. Posted 28 januari 2010 at 10:21 | Permalink

  Hej min underbara vän!
  Vad skulle vi göra utan våra underbara mammor som hjälper oss så mycket! Jag skulle inte få ihop min vardag utan hennes hjälp flera ggr i veckan.Jag tänker ofta på vad jag skulle kunna göra för att överraska henne med något lyxigt som tack, har du några tips?

  Åhhhhh, vi måste ses snart!
  pussar från Cilla

 2. Sandra
  Posted 28 januari 2010 at 21:56 | Permalink

  Hej fining! Nä, det känns aldrig som att man kan tacka nog. Vi kanske skulle ordna ett mamma dag, när vi och andra vi känner kan göra något riktigt bra för våra kära mammor. Jag tar till mig det som ett uppdrag. Att hitta ett projektförslag som vi kan jobba ifrån. Haha, jag är totalt skadad av den här utbildningen. Saknar dig! Puss

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*