Helgen som gick…

… gick alldeles för fort. Fredagkväll med F på Texas för att frossa i deras chili och ribs ;) jag är ju inte vegetarian ännu. Barnen hos momo å moffa och vi fick en skön kväll som vi avslutade på ön. Lördag förmiddag gav vi oss ut i pulkabacken Deluxe. Mor och Far hade bjudit in hela tjocka släkten till pulkaåkning med eldkorgar, varmkorv, varm choklad och bullar i dalgången och Jäger och öl i toppstationen. Bredvid baren på toppen växte en sällsynt tall som barnen kunde skörda på godispåsar. Fantastiskt mysig dag där alla blev till barn. Efter fem timmars snölek somnade våra kottar i bilen på väg till nästa kalas. Svärmors födelsedagsmiddag. Efter en timmes bilresa, en åksjukesession, skrubbade säten, nyduschad familj och paketinslagning så blev vi bara en halvtimme sena. Tre rätter och ett glas vin senare så var jag nästintill förlamad av trötthet.

Söndagen blev en dag i vilans tecken, lång frukost, lite pyssel, våffellunch, lite titta på film, dricka kaffe, hänga med grannarna och kramas med kidsen.

Måndag, tillbaka i snurren och ska precis hämta barnen efter en spännande men utmattande dag i skolan. Suck, längtar till fredag… Och är sugen på nått riktigt gott till middag.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*