Ärad vare du, älskade husman!

radhusbiffJa, som sagt. Inte mycket tid över till experiment i köket. Men jag vill verkligen slå ett slag för den gamla hederliga radhusbiffen. Den blir riktigt intressant i sällskap av lingon, så klart, men viktigast av allt, stekta äpplen och nån skiva bacon. Kål- och morotssallad kan förskönas med lite olja och vinäger.

Istället för den läbbiga juicen som skolan serverade för att underlätta upptagandet av järnet i blodpuddingen så kan man ju pressa lite citrusfrukter i vattnet. Det är nog ännu effektivare skulle jag tro.

2 Comments

  1. Posted 22 januari 2010 at 12:57 | Permalink

    Tyvärr har blodpuddingen lite skamfilat rykte och jag har ingen aning om varför det är så. Det är ju så billig, god och nyttig mat, tycker även jag.

  2. Sandra
    Posted 22 januari 2010 at 22:33 | Permalink

    Ja, den behöver verkligen höjas för det är fantastiskt gott. Allt gott!! // Sandra

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*