Landet brunsås

Kvällen till ära när programmet Landet Brunsås har premiär i SVT2 så blev det köttbullar, potatis, brunsås och rårörda lingon till middag. Det ÄR ju gott! Ruben rörde ihop lingonen, rullade på köttbullarna och sen åt båda barnen med god aptit. Jag glömmer bort sådana klassiker men just den här gör ju att man blir stolt över att vara svensk :-) Haha och stolt över IKEA (världens 8:de underverk) som förser världen med denna delikatess. Programmet börjar kl 20.00 och jag ska ge det en chans… eller två.

2 Comments

  1. Posted 25 januari 2010 at 17:54 | Permalink

    Ha ha det var roligt skrivet :)

    För egen del tycker jag programmet andades allt för mycket cynism vilket jag försökt utveckla på min blogg? Bäst var Schyffert!!

  2. Sandra
    Posted 25 januari 2010 at 22:55 | Permalink

    Hej Joakim, jag har kollat ditt inlägg om Landet Brunsås. Det gick lite djupare än min egen uppfattning om programmet. Jag tror iofs inte att det kan skada att uppmärksamma folk på exakt hur korkat bekväma vi är ibland. Programmet var kanske ingen riktig höjdare men ändå ett ganska lättsamt inlägg i matdebatten (om än lite smått hysteriskt ibland) Jag ger det en chans till :-)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*